Saturday, November 26, 2022
Interieuradvies Hollandscheveld
Interieur

Interieuradvies M & A

M & A wonen met hun gezin in deze prachtige nieuwbouw woning. Aan alle praktische dingen is gedacht. En een gezin met kinderen is ook altijd een gezellige drukte. De wens was om een warme, sfeervolle woonkamer te creƫren welke ook nog steeds praktisch en kindvriendelijk is.

De tafel en stoelen zouden blijven, maar een nieuwe zithoek stond wel op de planning. Om eerst de indeling te bepalen, heb ik een plattegrond samen gesteld.

Plattegrond Interieuradvies Hollandscheveld

Voor M & A heb ik een interieuradvies samen gesteld. Door de combinatie van verschillende grijstinten, straalt de woonkamer rust uit. Voor het stukje warmte en gezelligheid heb ik een terra kleur toegevoegd. Deze kleur zorgt voor iets meer spanning en warmte in het interieur. En ook een warm en behaaglijk karpet mocht hier niet aan ontbreken. Hierbij is gekozen voor het materiaal wol, dit is een warm en knus materiaal en toch ook heel onderhoudsvriendelijk.

Interieuradvies Hollandscheveld

Verlichting maakt een woonkamer echt af. Hierbij heb ik voor verschillende armaturen gekozen. De hanglampen lichten de eethoek uit. Naast het tv meubel staat een prachtige vloerlamp. En op het dressoir is een kleine sfeermaker geplaatst. Ook in het kinderhoekje is aan verlichting gedacht.

Plattegrond Interieuradvies Hollandscheveld

Om een volledig beeld te krijgen van het interieuradvies heb ik ook een aantal impressies gemaakt. Op deze manier kun je het interieuradvies heel goed verbeelden in de huidige situatie.

Plattegrond Interieuradvies Hollandscheveld
Plattegrond Interieuradvies Hollandscheveld
Interieuradvies Hollandscheveld
Interieuradvies Hollandscheveld
Back To Top